Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Veilig uitwisselen en digitaliseren van medische informatie

Den Haag, Den Haag
270 Algemeen

Details evenement

30 september 2015
10:00 uur
Den Haag, Den Haag
Fenestrae
info@fenestrae.com
070-3015100
0

Er gelden steeds meer privacy-eisen en overheidsnormen voor het versturen van medische informatie. Om zorginstellingen hierbij te helpen houdt Fenestrae een webinar waarin breed inzicht wordt geboden hoe fax-communicatie binnen de zorg veilig, eenvoudig en betrouwbaar te digitaliseren.

Aan bod komen thema’s als de waarborg van privacy, de toegevoegde waarde van (internationale) standaarden als HL7, autorisatie en controle van gebruikers, de integratie binnen bestaande ziekenhuissystemen (ZIS) en EPD en het veilig opslaan en doorzoekbaar maken van documenten in medische dossiers.

Het webinar is gratis en vindt plaats op 30 september om 10.00 uur. Inschrijven is mogelijk via de link op de website.

Voor wie verhinderd is op 30 september bestaat de mogelijkheid het webinar online terug te zien. Dit is mogelijk door een email te sturen naar info@fenestrae.com. Na afloop ontvangt u dan een link waarmee het webinar online is te bekijken.