Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

OGGZ; het raakvlak tussen zorg en veiligheid

Aristo Utrecht, Utrecht
212 Algemeen

Details evenement

27 januari 2016
10:00 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 355,00 met kortingsmogelijkheden

15e Landelijke studiedag OGGZ; het raakvlak tussen zorg en veiligheid

27 januari 2016

Door alle bezuinigingen in de zorg is ook de OGGZ hard geraakt. Steeds meer zien we verwarde mensen op straat en horen we berichten in het nieuws over verwarde mensen die een gevaar zijn voor anderen of zichzelf. Niet alleen voor de OGGZ is dit een moeilijke doelgroep, ook de gemeente en politie zijn hier nauw bij betrokken. Hoe kunnen we met elkaar goede zorg leveren aan deze mensen? Wat hebben zorg, politie en gemeente van elkaar nodig en wat hebben ze elkaar te bieden?

Tijdens deze jubileumeditie van de studiedag OGGZ nodigen we u uit voor een actieve bijdrage in het middagprogramma. Zet uw kennis en ervaring in om samen met collega’s te sparren over de zaken die het werk soms moeilijk maken. Aan het eind van de dag gaat u geïnspireerd naar huis en met concrete handvatten kunt u de volgende dag weer aan het werk.

Doelgroep

Deze studiedag is bedoeld voor alle professionals, beleidsmakers, managers en andere betrokkenen  werkzaam in de OGGZ, maatschappelijke opvang, verslavingszorg, reclassering, justitie en politie, welzijnsorganisaties, GGD’s, gemeenten, begeleid wonen en woningbouwcorporaties.

Datum en locatie

Woensdag 27 januari 2016 in Aristo Utrecht.

Kosten*

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p.

Kortingen*

Bij deelname aan de studiedag OGGZ en het symposium Hoarding & Woningvervuiling bieden wij een korting van € 50,- op de totale prijs. Deze korting is alleen van toepassing als dezelfde persoon aan zowel de studiedag als het symposium deelneemt.

Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een extra korting van € 35,- op de totale inschrijfkosten. Wilt u met vijf of meer personen komen, neem dan contact met ons op voor extra kortingsmogelijkheden.

 * Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Link
 http://www.leidscongresbureau.nl/congres/oggz_2015