Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Jaarcongres voor de Podologie

NBC congrescentrum, Nieuwegein
102 Algemeen

Details evenement

07 november 2016
09:30 uur
NBC congrescentrum, Nieuwegein
Stichting LOOP
info@loop.nl
0522 - 24 14 74
diverse prijzen, zie website

17e Jaarcongres voor de Podologie

Stichting LOOP organiseert het 17e Jaarcongres voor de Podologie, de ontmoetingsplek voor kennisuitwisseling voor professionals met interesse in voet- en houdingszorg. Dit jaar is het thema: Voet- en houdingszorg 3.0.

Dit thema is uitgangspunt voor de lezingen die deze dag gepland staan. Welke innovaties zijn er binnen voet- en houdingszorg, wat verstaan wij onder positieve gezondheid, voetklachten in de sport etc.

Enkele sprekers die op dit moment op het programma staan: drs. M. Timmers, prof. dr. G.J. Kleinrensink, dr. J.P. van Wingerden, dr. M. Moen, dr. B. van Dalen. Naast de plenaire lezingen staan parallelsessies gepland waarvan het aanbod ook heel divers is: de nieuwste inzichten in sport, inzet van online marketing, Zorgkaart Nederland, voetentraining etc.

Tevens is het congres een ontmoetingsplek voor (register)podologen, (sport)podologen, podoposturaal therapeuten en andere zorgverleners zoals fysiotherapeuten, gespecialiseerde pedicures en podotherapeuten. Dit jaar is de PodoExpo groter dan ooit, op deze beursvloer presenteren leveranciers binnen de voetenbranche hun meest recente producten en diensten.
Voor meer informatie bezoekt u de website van het Jaarcongres voor de Podologie: www.jaarcongrespodologie.nl