Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Voorkomen van Huisuitzetting

Aristo, Utrecht
124 Algemeen

Details evenement

15 november 2016
10:00 uur
Aristo, Utrecht
Leids Congres Bureau
0715148203
295

4e landelijke studiedag Voorkomen Huisuitzetting

De meest voorkomende oorzaak van huisuitzetting is huurachterstand (schuldenproblematiek). Een andere oorzaak is overlast (psychische kwetsbaarheid). In beide gevallen kan door goede samenwerking en tijdige signalering en interventie huisuitzetting worden voorkomen.

Op deze 4e studiedag over Huisuitzetting brengen we veel voorkomende knelpunten hierbij in kaart en kijken aan de hand van inspirerende voorbeelden naar oplossingen. Denk hierbij aan: privacy en gegevens delen, bemoeizorg, gedragsverandering en afstemming van trajecten.