Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

World Healthcare Forum 2016

t/m 29-11-2016 - World Forum, Den Haag
271 Algemeen

Details evenement

28 - 29 november 2016
10:00 uur
World Forum, Den Haag

De afgelopen jaren is het World Healthcare Forum uitgegroeid tot een uniek platform waarbij de verbetering van de wereldwijde gezondheidszorg centraal staat. Ook dit jaar komt het gehele World Healthcare Forumnetwerk samen op het World Healthcare Forum event. 

Het World Healthcare Forum event zal plaatsvinden op 28 en 29 november. De vooraanstaande sprekers op nationaal en internationaal niveau zullen uitgenodigd worden en een presentatie verzorgen. Er zal actief gediscussieerd worden door stakeholders met de focus op de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg. De internationale oriëntatie zal worden vergroot door sprekers uit verschillende continenten. Er zullen verschillende challenges worden gehouden, voornamelijk door Young Professionals. Start-ups zullen aan het woord zijn en tijdens de pauzes kan men de innovatiepaviljoens bezoeken.
Uiteindelijk zal het Forum met een gemeenschappelijke verklaring komen onder de titel: World Healthcare declaration of The Hague. Deze verklaring heeft als doel om er met elkaar voor te zorgen dat de zorg wereldwijd toegankelijker en betaalbaar wordt en hoog op de agenda blijft van beleidsmakers. Together we shape the future of healthcare. Daarnaast is vorige week onze nieuwe website online gegaan.