Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass Generatiemanagement

Jaarbeurs , Utrecht
298 Algemeen

Details evenement

16 februari 2016
09:30 uur
Jaarbeurs , Utrecht
Reed Business Information
+31 (0)20 515 96 29
€ 599,00

Vier op een rij
Nog nooit zijn er vier generaties tegelijkertijd aan het werk geweest. In een paar jaar tijd zijn dat er zelfs vijf. Iedere generatie heeft eigen normen en waarden en de verwachtingen, competenties, drijfveren en werkwijze lopen sterk uiteen. Deze uitersten vormen een mogelijke bron van problemen.

Hoe blijft u bij de tijd?
Hoogste tijd om actief aan de slag te gaan met generatiemanagement. Of u nu werkt bij de overheid, zorg, onderwijs of bedrijfsleven, werken met generaties leidt tot vragen, zoals:
- Wat blijft er van uw expertise over met babyboomers richting de AOW? Hoe brengt u die vakkennis en ervaring over op de jongere generaties?
- Hoe gaat u om met de ongeduldige pragmatische generatie, die kansen niet wil afwachten?
- Hoe maakt u uw organisatie aantrekkelijk voor jong talent en houdt u de jobhoppende generatie Y vervolgens binnen?

Voor wie is Generatiemanagement interessant?
Voor iedereen die te maken heeft met meerdere generaties in een organisatie. Managers, medewerkers, consultants, OR-leden en leidinggevenden. Generatiemanagement is niet afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent. Tot na 2030 neemt de vergrijzing in Nederland sterk toe, met name in sectoren als het onderwijs, de industrie, de landbouw en visserij, de zorg, de bouw, de energiesector, de zakelijke dienstverlening en bij de lokale en rijksoverheden.

Inschrijven
Schrijf u nu in en ontvang het boek "Nieuwe Generaties in Vergrijzende Organisaties"
De deelnameprijs van de masterclass Generatiemanagement bedraagt € 599,-. Schrijft u zich in voor 11 januari 2016? Dan betaalt u slechts € 499,- en ontvangt u het boek "Nieuwe Generaties in Vergrijzende Organisaties” van Aart Bontekoning cadeau!