Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hoarding & Woningvervuiling

De Observant, Amerstfoort
165 Algemeen

Details evenement

09 maart 2016
13:00 uur
De Observant, Amerstfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 235,00 met kortingsmogelijkheden

WEGENS SUCCES HERHAALD!

Symposium Hoarding & Woningvervuiling

9 maart 2016

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit voor de 9e landelijke studiedag Forensische Zorg. Dit jaar staat het thema kwaliteit centraal. Wat is kwaliteit, hoe meet je het en hoe maak je het transparant? Daarnaast gaan we in op sturing op kwaliteit door middel van inkoop en discussiëren we met elkaar over knelpunten en oplossingen.

’s Middags kunt u kiezen uit parallelsessies waarin kwaliteit tot uiting komt in praktijk- en samenwerkingsvoorbeelden. We besteden aandacht aan de samenwerking met gemeenten, kwaliteit van begeleiding, het delen van gegevens en hoe een positief leefklimaat invloed heeft op de kwaliteit van de behandeling.

Doelgroep

Deze studiedag is bedoeld voor managers en medewerkers van Dienst Justitiële Inrichtingen, het OM, de rechterlijke macht en de advocatuur, Forensische en Penitentiaire Psychiatrische Centra, Forensisch Psychiatrische Klinieken en Afdelingen, penitentiaire inrichtingen, zorgaanbieders in de GGZ, reclassering, gemeentelijke instellingen en veiligheidshuizen. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Datum en locatie

Woensdag 9 maart 2016 in De Observant, Amersfoort.

Kosten*

De kosten voor het bijwonen van dit symposium bedragen € 235,00 p.p.

Kortingen*

Bij deelname aan de studiedag OGGZ en het symposium Hoarding & Woningvervuiling bieden wij een korting van € 50,- op de totale prijs. Deze korting is alleen van toepassing als dezelfde persoon aan zowel de studiedag als het symposium deelneemt.

Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een extra korting van € 35,- op de totale inschrijfkosten. Wilt u met vijf of meer personen komen, neem dan contact met ons op voor extra kortingsmogelijkheden.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Link
 http://www.leidscongresbureau.nl/congres/hoarding_2016