Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Masterclass 'Integraal zorgvastgoed managen'

bbn-BOB Advies, Houten
219 Algemeen

Details evenement

03 maart 2016
13:00 uur
bbn-BOB Advies, Houten
bbn-BOB Advies
m.visser@bbn.nl
088 -226 74 79
gratis

Rondom zorgvastgoed hebben veel stakeholders belangen. Vastgoed is voor de Raad van Bestuur een van de bedrijfsmiddelen waarmee de missie en visie waargemaakt moeten worden. Binnen het gebouw moet goede en effectieve en efficiënte zorg te verlenen zijn. Daar is een zorgmanager verantwoordelijk voor. De gebruikers willen er prettig wonen en werken. De vastgoedmanager stuurt op een positieve vastgoedexploitatie. En de technisch beheerder bewaakt de staat van onderhoud.

Door de belangen van alle stakeholders te kennen en te delen, is zorgvastgoed integraal te managen. In deze masterclass gaan we in op het belang van het delen van informatie met alle stakeholders en hoe die informatie gebruikt kan worden bij het managen van de zorgvastgoedportefeuille. Dit doen we aan de hand van een applicatie die bbn-BOB Advies zelf ontwikkeld heeft om de belangen in kaart te brengen en te combineren met vastgoeddata tot vastgoedinformatie.

Zorginstellingen hebben te maken veel ontwikkelingen in wetgeving en bekostiging. In 2018 worden NHC's en ZZP tarief samengevoegd tot één tarief, dat efficiënt aangewend moet worden om goede zorg in geschikte gebouwen te leveren.