Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Reputatiemanagement binnen ons complexe zorgsysteem

Westerliefde , Amsterdam
154 Algemeen

Details evenement

24 maart 2016
12:30 uur
Westerliefde , Amsterdam
NieuwBestuur
0235281040
€695,-

Zorgbestuurder Carl Verheijen openharitg over het, volgens hem, onhoudbare zorgsysteem
De zorgsector ligt meer dan ooit onder het vergrootglas van de pers, politiek en samenleving. De media staan elke dag bol van incidenten, waaronder de noodzaak tot fusies, de kwaliteit van zorg, de snel veranderende wetgeving en het beleid van zorgverzekeraars. Daarnaast is de zorg een sector die gemakkelijk reputatieschade ondervindt. Hoe ga je hier als bestuurder mee om?

Op donderdag 24 maart 2016 maakt zorgbestuurder Carl Verheijen (en oud-topschaatser) van zijn hart geen moordkuil. "Ons zorgsysteem zit vol met perverse prikkels. De nadruk ligt nu op het verdienmodel rond zieke mensen, in plaats van op preventie en gezondheid. Dat klopt niet, en is totaal onhoudbaar".

Bestuurder Carl Verheijen bouwt met eigen kracht aan reputatieverbetering van binnenuit, wat niet eenvoudig is, maar waar zeker kansen liggen. Tijdens het 5e Nationale Reputatie Congres deelt hij zijn ervaringen en gaat hij in dialoog met de zaal over zorgvraagstukken die zéér actueel zijn.

Het 5e Nationale Reputatie Congres - 24 maart 2016
Het Nationale Reputatie Congres vormt al jaren dé ontmoetingsplaats voor de vernieuwende bestuurders van Nederland. Voor de 5e keer op rij organiseert NieuwBestuur, onder leiding van Astrid Joosten, voor maximaal 80 deelnemers dit unieke evenement. De opzet is eerlijk en in een veilige omgeving waardoor bestuurders het achterste van hun tong durven te laten zien. Op dit congres hoort u geen PR-verhalen, maar het echte verhaal, inclusief de dilemma's die ook binnen uw organisatie spelen. Kortom: U komt hier geïnspireerd vandaan. En…..U weet na dit congres wat u te doen staat!

Leer ook van andere sectoren
Naast Carl Verheijen worden Jannine van den Berg (korpsleiding Nationale Politie) en CEO Dertje Meijer (Haven Amsterdam) geïnterviewd over hun bestuurlijke dilemma's in de snel veranderende tijd.

Aanmelden en meer informatie
http://www.nieuwbestuur.nl/het-5e-nationale-reputatie-congres/