Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Inholland HBO-V event 2016

De Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam, Amsterdam
155 Algemeen

Details evenement

26 mei 2016
09:30 uur
De Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam, Amsterdam
Hogeschool Inholland
06-21115484
€ 50,-

Inholland HBO-V event 2016; De Gezonde Samenleving
 
Op 26 mei 2016 zal hogeschool Inholland speciaal voor HBO-opgeleide verpleegkundigen voor de tweede keer het Inholland HBO-V event organiseren. Omdat het als verpleegkundige belangrijk is ontwikkelingen in je werkveld en de samenleving te volgen, en te blijven leren.

Het thema van het event zal dit jaar zijn 'De Gezonde Samenleving'.  

Als hogeschool nodigen we graag de alumni van de HBO-V van Inholland én de alumni van andere hogescholen, uit voor dit HBO-V event. Nodig dus gerust collega's en vrienden, werkzaam als verpleegkundige, uit om mee te gaan naar dit event. En als je dit bericht wilt verspreiden via intrasite of publicatieborden van je eigen organisatie, stellen we dat erg op prijs!

Aanmelden? Dat kan via www.inholland.nl/Opleidingen/Masteropleidingen/Evenementen+algemeen/hbovevent

Programma
Vanaf 9.30 uur heten we je van harte welkom met koffie en thee. 

Het officiële programma start om 10.00 uur met enkele centrale presentaties. Eén van de presentaties zal verzorgd worden door Prof. dr. Berno van Meijel, lector van het lectoraat GGZ-verpleegkunde. Ook Marijn van Ballegooijen, wethouder Sociaal Domein in Amsterdam, zal een centrale presentatie verzorgen.  

Omdat iedereen andere behoeften en interesses heeft, bieden we na de centrale presentaties 2 rondes met keuzeworkshops aan waarbij casusbespreking, interactie en oefening een belangrijke plaats zullen innemen. De variatie in workshops zal groot zijn, waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan onderwerpen rondom ouderenzorg, vluchtelingenzorg, communicatie en zorg & ICT. 

Tussen de middag is er tijd voor een lunch, waarbij ook de opleidingenmarkt kan worden bezocht. Na afloop van het middagprogramma, rond 15.30 uur, staat er een hapje en een drankje klaar en is er tijd om met elkaar en met sprekers en docenten na te praten over de dag. 

Nieuws en updates worden geplaatst op de eigen facebookpagina van het HBO-V event. Ga hiervoor naar www.facebook.com/events/636313856511577/ en nodig ook je verpleegkundige facebookvrienden uit voor dit evenement!

Overige informatie
Locatie: De Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam
Kosten: €50,-
Accreditatiepunten worden aangevraagd
Na aanmelding ontvangt u van ons een email met daarin de betalingsroute, en hoe u uw voorkeur kunt aangeven voor de te volgen workshops.