Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Inspiratie event, NetSourcing Cross-Over zorgsector en havengebied

Futureland Maasvlakte 2, Rotterdam
138 Algemeen

Details evenement

20 mei 2016
14:00 uur
Futureland Maasvlakte 2, Rotterdam
NetSourcing
088 077 2000
Kosteloos

Zorgsector & havengebied? Laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in de onderwerpen; innovatie, digitale oplossingen, bedrijfsmatige processen, ICT-toepassingen, big data, Internet of Things, veiligheid, Augmented Reality, samenwerking (keten)partners?

Bent u benieuwd hoe andere organisaties in andere branches hiermee omgaan en dit in de praktijk hebben toegepast? Laat u zich dan inspireren tijdens het
NetSourcing Cross-Over event op 20 mei aanstaande, waar wij een interessant bezoek brengen aan de Rotterdamse wereldhaven! We kijken wat ICT hier heeft gebracht, hoe er met ICT gewerkt wordt en we leggen de link naar Zorg, Welzijn en Veiligheidregio’s.

Voor wie: Directie/ bestuur/ eind beslissers/ beïnvloeders werkzaam in de branches Zorg, Welzijn en Veiligheidsorganisaties. Geïnteresseerd zijn in bovenstaande onderwerpen, willen netwerken met collega’s uit de branche en NetSourcing (beter) willen leren kennen.