Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Bezieling in organisaties - Een inspirerende middag

Universiteit voor Humanistiek, Kromme Nieuwegracht 29 te Utrecht
105 Algemeen

Details evenement

30 juni 2016
14:00 uur
Universiteit voor Humanistiek, Kromme Nieuwegracht 29 te Utrecht
Stichting Waardenwerk
info@waardenwerk.nl
37,50 / 17,50

In zijn nieuwe boek ontwikkelt Adriaan Bekman een filosofie van het georganiseerde leven. Die filosofie staat in het teken van bezieling in organisaties en horizontaal leiderschap. Bekman weet waar hij over praat. Hij heeft zijn ideeën als adviseur en inspirator in praktijk gebracht in meer dan 200 organisaties wereldwijd. Organisaties zijn volgens Bekman de meest nadrukkelijke verschijning van de menselijke ziel in onze tijd. Over dit prikkelende idee en andere thema’s uit zijn boek gaat Harry Kunneman het gesprek aan met Adriaan Bekman. Aansluitend wordt dit gesprek voortgezet door de deelnemers in Inschrijven: https://stichtingwaardenwerk.paydro. com/bezieling-in-organisaties twee thematische dialooggroepen met Bekman en Kunneman. Na een korte plenaire terugkoppeling krijgt deze middag een verrassende muzikale afsluiting. Programma 13.30 Inloop, koffie/thee (zaal 115, eerste verdieping UvH) 14.00 Stevig gesprek tussen Adriaan Bekman en Harry Kunneman 14.45 Plenaire dialoog 15.15 Theepauze 15.30 Thematische dialoog in twee groepen 16.30 Plenaire terugkoppeling 16.45 Verrassende muzikale afronding 17.00 Borrel