Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Publiekslezing met een ziekte zwanger worden en zwanger zijn

UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, Utrecht
145 Algemeen

Details evenement

21 juni 2016
19:30 uur
UMC Utrecht, Heidelberglaan 100, Utrecht
UMC Utrecht
d.pezuk@umcutrecht.nl
0887550147
Gratis

Ben je bekend met een chronische ziekte of aandoening zoals bv. diabetes, hart- en vaatziekten, nierziekten, psychische en/of psychiatrische aandoening, HIV en wil je zwanger worden of ben je zwanger? Hoe kun je je het beste voorbereiden op de zwangerschap?

Het WKZ geboortecentrum organiseert hierover op 21 juni een publiekslezing. Vertegenwoordigers van verschillende patientenverenigingen zullen ook aanwezig zijn. Deze avond is voor iedereen vrij toegangelijk, we willen wel weten of je erbij bent. Inschrijven kan via de website van het UMC Utrecht: www.umcutrecht.nl/publiekslezingen. Hier staat ook het volledige programma.