Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Certified Data Science Professional

t/m 18-11-2016 - Utrecht
226 Algemeen

Details evenement

16 september - 18 november 2016
Utrecht
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
0402460220
5980,00

De 10-daagse opleiding Certified Data Science Professional bestaat uit presentaties, documentatiemateriaal, een toolbox, voorbeelden en opdrachten. Aan de hand van een korte presentatie krijgt u een introductie in de concepten. Vervolgens laten de trainers aan de hand van een concreet voorbeeld in python of R zien hoe e.e.a. werkt. U krijgt de beschikking over de DatamineR™ virtual machine op een USB geheugendrager. Dit is een toolbox waarin alle voorbeelden en het cursusmateriaal direct beschikbaar zijn. Na deze opleiding heeft u kennis opgedaan van de meest gebruikelijke data science tools van dit moment (python en R).