Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Employment Screening & Personeelsfraude

Omgeving Amersfoort
29 Algemeen

Details evenement

12 oktober 2017
09:30 uur
Omgeving Amersfoort
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
+31 (0)40 246 0220

Wist u dat 75% van de Nederlandse bedrijven slachtoffer is van personeelsfraude en dat de schade in de honderden miljoenen euro's per jaar loopt? Wist u dat 75% van alle economische delicten wordt gepleegd door eigen personeel waarvan meer dan 50% langer dan 5 jaar in uw bedrijf werkzaam is? Wist u dat in 25% van alle cv's keihard wordt gelogen? Wist u dat niet-integer handelen (zoals intimidatie en pesten) eveneens een grote schadepost voor uw bedrijf oplevert? Uit onderzoek blijkt dat werknemers hierdoor gemiddeld 4 dagen extra verzuimen en daarnaast vaak onderpresteren. Voorkom personeelsfraude en niet-integer handelen door uw personeel en neem deel aan de meest actuele en complete opleiding over Employment Screening!