Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

SIRE

Oudlaan 4, Utrecht
10 Algemeen

Details evenement

07 december 2017
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
440

SIRE staat voor 'Systematische Incident Reconstructie en Evaluatie'. Deze methode is geschikt bij calamiteiten of incidenten die vaak voorkomen en ernstige gevolgen hebben voor de gehele zorgorganisatie. Het doel van SIRE is dat de organisatie leert wat er gedaan kan worden om herhaling van het betreffende incident te voorkomen. Q-Academy organiseert een training SIRE, waarin u kennismaakt met deze methode. U leert deze door praktische oefeningen toe te passen in uw organisatie. De training is praktisch en interactief van aard. Vanuit de theorie gaat u aan de slag met uw eigen procedures en formats. Na afloop van de training: Bent u in staat de SIRE toe te passen in uw organisatie. Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/sire