Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Huisartsen Innovatie Congrestival

Theater Gooiland, Hilversum
118 Algemeen

Details evenement

15 maart 2017
13:30 uur
Theater Gooiland, Hilversum
Cognicum
0651947444
95

Cognicum organiseert het Huisartsen Innovatie Congrestival van 2017. Dit is een vernieuwend, leerzaam, innovatief congres in de vorm van een leerzaam festival, dat u aan het denken zal zetten, u zal verrassen en zeker zal inspireren!

Het Huisartsen Innovatie Congrestival staat in het teken van doen, beleven en ervaren. Als openings keynote spreker hebben we dr. ir. Daan Dohmen, CEO van Focus Cura en lid van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg bereid gevonden u mee te nemen in de wereld van zijn visie op zorginnovatie!

Neemt u samen met uw collega's deel aan deze mooie dag? Schrijf u nu direct hier in!

Na de keynote kunt u zich inschrijven voor verschillende innovatieve break out sessies die worden gehouden bij de diverse foodtrucks! Wat dacht u bijvoorbeeld van een demonstratie van de Microsoft Hololens, een aantal innovatieve zorg- apps en diverse inhoudelijke sessies maar nu eens in een congrestival setting?
Samen met u verkennen we de mogelijkheden voor nu en in de toekomst op het gebied van innovatie binnen de huisartsenzorg!

Uiteraard wordt er voor deze middag accreditatie aangevraagd en verwachten wij 3 accreditatiepunten te krijgen.

Deelname voor huisartsen aan het geaccrediteerde Huisartsen Innovatie Congrestival kost € 95,- p.p.
Dit is inclusief ontvangst met koffie en thee en een afsluitende netwerkborrel. Consumpties bij de diverse foodtrucks zijn voor eigen rekening.

Om zoveel mogelijk huisartsen in de gelegenheid te stellen om op deze woensdagmiddag aanwezig te kunnen zijn, regelt Cognicum in een aparte ruimte opvang voor uw kinderen (4-10 jaar) met leuke kinderactiviteiten. Indien u hier gebruik van wilt maken, betaalt u hiervoor een bijdrage van € 5,- per kind.