Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Landelijke Studiedag ‘Communiceren over (vermoedens van) Kindermishandeling’

Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
50 Algemeen

Details evenement

31 maart 2017
10:00 uur
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
SaHa Communicatie
079-8890754
EUR 299,- met korting voor collega's

Bij duidelijk gevaar voor een kind kun je als professional meteen handelen, maar hoe ga je om met situaties die niet zo zwart/wit zijn? Wanneer bespreek je je niet-pluis gevoelens met collega’s of ouders? En hoe ga je met het betrokken kind in gesprek over je zorgen? Tijdens deze interactieve studiedag geven inspirerende sprekers concrete handvatten en tips. Er is volop gelegenheid om ervaringen te delen. Met aandacht voor onder meer de methodiek ‘Beschermen zonder Woorden’ en cultuursensitieve communicatie met ouders.