Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Praktische zorglogistiek: methodieken kennen, kiezen en toepassen

t/m 21-03-2017 - Oudlaan 4, Utrecht
139 Algemeen

Details evenement

07 - 21 maart 2017
09:30 uur
Oudlaan 4, Utrecht
Q-Academy
088-1020950
€ 875,-

Steeds meer zorginstellingen investeren in optimale zorglogistiek. Verschillende methodieken zoals zorgpaden, Lean en TOC (Theory of Constraints) worden naast of door elkaar gebruikt. Maar welke methodiek past nu het best bij uw doelstellingen? Wilt u de opnameduur verkorten of de doorstroom versnellen? Wilt u weten hoe u de juiste capaciteit inzet bij de juiste zorgvraag? Of waar in uw processen u de meeste winst kunt boeken? In de tweedaagse training ‘Praktische Zorglogistiek: methodieken kennen, kiezen en toepassen’ leert u verschillende methoden toepassen op uw eigen logistieke vragen. In de flyer leest u het volledige programma. Maatwerk: deze training is ook geschikt voor incompany doeleinden. Wij maken het programma op maat naar de situatie in uw organisatie. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: https://www.qacademy.nl/opleidingen/open-trainingen/praktische-zorglogistiek-methodieken-kennen-kiezen-en-toepassen