Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

Hét Noordelijk Intranetsymposium

Van der Valk Hoogkerk, Groningen
38 Algemeen

Details evenement

29 juni 2017
09:15 uur
Van der Valk Hoogkerk, Groningen
Communicatiebureau De Walvis
info@de-walvis.nl
050 318 65 69
325

Hét Noordelijk Intranetsymposium is een afwisselende, praktijkgerichte  en laagdrempelige bijeenkomst.  Presentaties zijn er over o.a. ‘De beste intranetten ter wereld; wat maakt ze goed en wat kun jij daarvan opsteken?’ Ook vertellen intranetbeheerders van verschillende organisaties in de zorg over hun innovatieve platform. Daarnaast zijn er rondleidingen door live intranetten - met alle gelegenheid tot het stellen van vragen. En tot slot kun je in interactieve sessies jouw ervaringen onder leiding van experts delen met vakgenoten.