Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agenda

E-learning Uw eerste stappen als cliëntenraadslid

Nederland, Nederland
50 Algemeen

Details evenement

01 juli 2017
10:00 uur
Nederland, Nederland
NCZ
info@ncz.nl
06 - 512 22 505
€ 20

Meer kennis en gezag voor cliëntenraden in een nieuw zorglandschap De e-learning is zo opgebouwd dat u snel de juiste informatie vindt om te starten met uw werkzaamheden als nieuw lid van de cliëntenraad. Daarnaast is deze e-learning te gebruiken als naslagwerk. De input voor deze e-learning is gebaseerd op de cliëntenraad Nieuwe Stijl, zoals deze door NCZ is beschreven en uitgedacht. In deze E-learning gaan we onder meer dieper in op de rol van de cliëntenraad. Wie zitten er in de cliëntenraad en welke rol hebben zij? Goed communiceren met de achterban en de zorgprofessionals en de rol van de ambtelijk secretaris. De volgende onderwerpen komen aan de orde: ◦Wie zitten er in de cliëntenraad? ◦Stappenplan naar cliëntenraad ‘nieuwe stijl’ ◦Contact met de achterban ◦Goede communicatie De rol van de ambtelijk secretaris Voor wie: (startende) (centrale) cliëntenraden, patiënten advies raden of andere vormen van georganiseerde cliënten medezeggenschap. Voor meer informatie over deze e-learning: http://ncz.nl/training/e-learning-voor-beginnende-clientenraadsleden/