Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Presentaties congres 'kleinschalig wonen'

Elsevier Gezondheidszorg, uitgever van onder andere Zorgvisie en TvV presenteerde gisteren het derde congres over kleinschalig wonen. Directeur Henk Nouws van ‘Ruimte voor Zorg’ maakte een heldere analyse over kleinschaligheid. Robert Helle, juridisch en medisch adviseur sprak over wijzigingen in de wet BOPZ. En er was een presentatie van architect Arjan van der Schaaf, van architecteningenieursbureau Abel Eisma Glas. Van deze en veel andere sprekers op het congres, kunt u de presentaties downloaden.

Workshops

Bekijk ook de sheets van de workshop over de BOPZ van Robert Helle. Daarnaast staan hier ook de sheets van de workshops van Trix Michels en Leo van der Heiden.

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.