Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bussemaker publiceert blog bij VWS

MAARSSEN – Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, publiceerde gisteren haar eerste weblog op de website van het ministerie. De eerste aflevering heet ‘Onaangename verrassing’.

Als ‘onaangename verrassing’ bij het begin van een nieuwe periode noemt Bussemaker de ‘forse financiële tegenvallers’: ruim een miljard euro aan structurele tekorten, die stammen uit voorgaande jaren. Minister Ab Klink van Volksgezondheid meldde de tegenvallen vorige week.

De staatssecretaris heeft eerder geblogd. In de week van 5 tot 9 maart, hielt zij een weblog bij op de site van de Volkskrant. Bussemaker trat op 22 februari 2007 aan als staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het vierde Kabinet-Balkenende. Vanaf 1998 zit zij voor de PvdA in de Tweede Kamer. (ZorgVisie - Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

- Klink meldt tegenvaller van miljard
- Bussemaker maakt 1,2 miljard vrij voor pgb's
- Beleidsbrief VWS: 'verbeteren positie patiënt'
- Onaangename verrassing (weblog Jet Bussemaker)
- Ambtsdaad (weblog Philip van de Poel)

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.