Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Topadviseur Bush naar aids-congres Amsterdam

AMSTERDAM - Dr. Anthony Fauci, een van de adviseurs van de Amerikaanse president Bush, is een van de sprekers op het AIDSVaccine06 congres dat eind augustus in Amsterdam wordt gehouden.
Topadviseur Bush naar aids-congres Amsterdam

Fauci is aids-deskundige en hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Naar verwachting komen honderden internationale onderzoekers voor het aids-congres, dat van 29 augustus tot en met 1 september in de RAI in Amsterdam plaatsvindt, naar Nederland. Tijdens het congres worden de laatste ontwikkelingen in de zoektocht naar een AIDS vaccin besproken.

Naast Fauci bevinden zich onder de sprekers minister Hoogervorst van Volksgezondheid, Prinses Mabel van Oranje en Professor Joep Lange, Hoofd van het Center for Poverty-related Communicable Diseases (CPCD) van het Academisch Medisch Centrum/UvA, en tevens voorzitter van dit congres. (ANP)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.