Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe site voor verpleegkundigen en verzorgenden

Financieel dienstverlener VVAA heeft in samenwerking met Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) een nieuwe website ontwikkeld. Hierin staat informatie over tuchtrechtsbijstand, medische aansprakelijkheid en financiële tips.

Tevens is een pakket bijbehorende financiële producten en diensten samengesteld, bestaande uit beroepsmatige en particuliere verzekeringen.

Afhankelijk van de vraag van verpleegkundigen en verzorgenden wordt dit pakket verder uitgebreid. Zeer recent is daarom een medische aansprakelijkheidsverzekering voor verzorgenden ontwikkeld, die als zelfstandige werkzaam zijn in de gezondheidszorg. VVAA kende al een medische aansprakelijkheidsverzekering voor verpleegkundigen. De website vindt u onder http://www.venv-financieel.nl:80/. (Zorgkrant)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.