Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

PsyQ wil flink uitbreiden

Ggz-keten PsyQ wil binnen anderhalf jaar het aantal vestigingen in Nederland verdubbelen van 21 naar veertig à vijftig filialen. Daarnaast overweegt de franchiseketen uitbreiding naar het buitenland. Dit zegt bestuursvoorzitter mark Reitsma in het NRC-Handelsblad.

In het dagblad NRC vertelt Reitsma dat het aantal patiënten vorig jaar is verdubbeld naar 10.000. De slag met het met concurrent Indigo, een nieuwkomer op de ggz-markt die zich net als PsyQ richt op kortdurende behandelingen, denkt Reitsma 'redelijk makkelijk' te winnen.
Wanneer de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) het marktaandeel van PsyQ te groot vindt, dan gaat hij met de formule naar het buitenland. Reitsma: "Ik oriënteer me al in België en Duitsland". (Zorgvisie – Hanneke Bruggeman)

Lees ook:

PsyQ wil algemeen ziekenhuis overnemen
Slotervaart en PsyQ bestormen samen de markt
De opmars van PsyQ (achtergrond)

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.