Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Man overleden in ggz-kliniek

In psychiatrische inrichting De Grote Rivieren in Dordrecht is donderdagavond een patiënt overleden. De 51-jarige man zakte in elkaar na een agressieve aanval.

De patiënt werd rond negen uur agressief op de gesloten afdeling waar hij al geruime tijd zit. Toen het personeel hem naar de separeerruimte wilde overbrengen, zakte hij in elkaar. De verzorgers van de inrichting hebben lang geprobeerd te reanimeren, maar dit mocht niet baten. Het slachtoffer stond bij de kliniek bekend als een agressief en gevaarlijk persoon. Tijdens de aanval hebben zes medewerkers geprobeerd hem te kalmeren, ook werd de politie opgeroepen. De doodsoorzaak is onbekend. (ANP)

Lees ook:

Ontslagen bij ggz-instelling Arkin na dood patiënt
Dood door Zweedse band voor rechter
OM onderzoekt privékliniek na dood patiëte

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.