Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Stichtingen nemen zorg Meavita over

De activiteiten van het failliete Meavita in Den Haag en Groningen worden voortgezet door twee nieuwe stichtingen. Het nieuwe HWW Zorg (Haagse Wijk- en Woonzorg) neemt de activiteiten en het personeel in Den Haag over. In Groningen neemt de nieuwe stichting Thuiszorg Groningen de taken over. Dat schrijft staatssecretaris Bussemaker in een brief aan de Tweede Kamer.

De voormalige Meavita-onderdelen in Den Haag en Groningen werden op 9 maart failliet verklaard. De curatoren hebben zowel in Groningen als in Den Haag op 13 maart een overeenkomst gesloten met de nieuwe stichtingen. Ze hebben de medewerkers aangeboden per direct in dienst te treden. Cliënten zijn ervan verzekerd dat zij de zorg of huishoudelijke hulp blijven ontvangen. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Brief staatssecretaris Bussemaker: Meavita, stand van zaken

Haagse Meavita-medewerkers behouden rechten
Van Otterloo leidt nieuwe stichtingen Meavita
Bussemaker: Klanten Meavita behouden zorg
Dienstverlener Facilicom redt Meavita West

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.