Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gesponsord: Kennisbevordering

Een website met materiaal ter inspiratie en kennisbevordering helpt professionals

Resultaat: Efficiency in kwalitatief hoogstaand dienstverleningsconcept
Koraal Groep heeft samen met Assist Zorgfacilities het Regio-ondersteunend Integraal Facilitair Bedrijf (RIF) opgezet, vanuit de overtuiging in een samenwerkingsverband beter in staat te zijn kwalitatieve facilities aan te bieden aan cliënten en medewerkers.
Gesponsord: Kennisbevordering

Doel: het ontwikkelen en aanbieden van facilitaire full-service concepten, met optimale mogelijkheden voor cliëntenparticipatie. In deze transparante PPS-constructie worden beide organisaties ingezet op hun complementaire expertise. Een echteWIN-WIN dus.
Koraal Groep & Assist Zorgfacilities

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009
Ga naar Assistzorg.nl

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.