Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

E.Novation wordt ‘mantelleverancier’ van Nictiz voor HL7

Nictiz heeft E.Novation geselecteerd als één van haar ‘mantelleveranciers’ voor HL7 consultancy. Dit betekent dat E.Novation een van de partijen is die Nictiz als eerste zal raadplegen bij HL7 vraagstukken.

In totaal werden door Nictiz acht leveranciers geselecteerd die als ‘preferred partner’ binnen hun expertisegebied zullen worden benaderd voor bepaalde vraagstukken.

E.Novation, zo meldt het bedrijf in een persbericht, heeft zestien experts op het gebied van HL7 in huis. In de HL7 commissie zitten drie medewerkers van E.Novation, waaronder Bert Kabbes die binnen de commissie de rol van vice-voorzitter vervult. (ICTzorg)

Mario Gibbels

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.