Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Medstick ontwikkelt module Babystick

Medstick heeft de babymodule Babystick ontwikkeld. Hierin kunnen alle gegevens gestructureerd bijgehouden worden vanaf kinderwens en zwangerschap tot en met het opgroeien van het kind tot en met de volwassenheid.
Medstick ontwikkelt module Babystick

Babystick bevat onder andere het Elektronisch Kinddossier, vaccinaties en lengte-groeigrafieken. Babystick is ontwikkeld omdat er naast alle curatieve modules ook vraag is naar ondersteuning bij positieve gebeurtenissen, zoals het krijgen van een kind. Medstick is een draagbaar elektronisch medisch dossier waarmee de patiënt altijd alle (medische) informatie bij zich kan dragen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Jeugdzorginstelling gebruikt e-health bij behandeling kinderen
De iPad nu ook voor kinderen met spraakproblemen
Inzet van mobile health om kindersterfte te bestrijden

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.