Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Neelie Kroes sluit e-healthovereenkomst met de VS

Vice-President van de Europese Commissie, Neelie Kroes, en Secretary of Health and Human Services, Kathleen Sebelius, uit de Verenigde Staten ondertekenden afgelopen vrijdag in Washington een Memorandum of Understanding over het gezamenlijk optrekken bij de promotie van interoperabiliteit van elektronische dossiers en educatieve programma’s voor ICT en zorgprofessionals. Dat meldt digitalezorg.nl.
Neelie Kroes sluit e-healthovereenkomst met de VS

De intentieverklaring heeft als doel de kansen van Europese leveranciers op de Amerikaanse markt te vergroten en vice versa. Standaarden en interoperabiliteit vergroten de businesscase van de eHealth-industrie en dragen bij aan het verhogen van de veiligheid en kwaliteit van de zorg. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-health bevindt zich nog in eerste fase van ontwikkeling
NPCF: Ontwikkeling e-health gaat te traag
Tweede reeks masterclasses e-health VUmc

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.