Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter Ouwens wordt directeur Magma IT Solutions

Peter Ouwens wordt per 1 januari 2011 algemeen directeur van Magma IT Solutions. Hij neemt daarmee de dagelijkse leiding over van mede-oprichter en mede-eigenaar Marc Suters. Marc Suters blijft als partner en commissaris verbonden aan het bedrijf.
Peter Ouwens wordt directeur Magma IT Solutions

Suters: "Magma is de afgelopen jaren gegroeid tot een solide, gezonde onderneming. Van SAP-implementatiepartner ontwikkelen we ons tot full-servicedienstverlener en innovatieve businesspartner op het gebied van inrichting en ondersteuning van bedrijfsprocessen. Met de benoeming van Peter Ouwens tot algemeen directeur continueren we de gekozen strategie”. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

GGzE stelt nieuwe directeuren aan
André van der Zande wordt directeur-generaal RIVM
Marjoleine van der Zwan directeur MediRisk

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.