Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hertek introduceert een IP-zorgoproepsysteem voor bewaking cliënten

Hertek introduceert Sonevo, een IP-zorgoproepsysteem waarmee zorgcentra hun cliënten permanent kunnen bewaken vanaf elke plek met een internetverbinding. Sonevo maakt alarmeren op basis van stemgeluid of omgevingsgeluid mogelijk.
Hertek introduceert een IP-zorgoproepsysteem voor bewaking cliënten

Het systeem werkt met intelligente kamerunits die permanent het geluidsniveau in de kamers van de bewoners bewaken. Zorgmedewerkers kunnen meeluisteren of er echt een alarm is. Dit gebeurt via een internetverbinding en kan vanaf elke werkplek gebeuren. Omdat zorgmedewerkers op basis van uiteenlopende geluiden moeten bepalen of er zorg nodig is, bevat Sonevo hoogwaardige audiocomponenten voor een natuurgetrouwe weergave. Uitbreiding van het systeem is mogelijk met bewaking via onder andere bewegingsensoren, deurstandsignalering en draadloze halszenders. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IGCN meldt op IP gebaseerd zusteroproepsysteem aan voor Spider Award
Open Source Plein op Zorg & ICT Beurs
IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.