Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Reinier de Graaf kiest voor Infrastructure as a service van Databasement

Het Reinier de Graaf ziekenhuis heeft een overeenkomst getekend met Databasement en Inframotion om een Infrastructure as a service op te zetten. Reinier de Graaf heeft zo voor de komende vijf jaar een volledig gehoste en beheerde server en storage-infrastructuur vanuit een tweetal beveiligde datacenters.
Reinier de Graaf kiest voor Infrastructure as a service van Databasement

Het afnemen van diensten op basis van Infrastructure as a Service biedt het ziekenhuis flexibiliteit en schaalbaarheid op het gebied van de IT-infrastructuur. In plaats van investeren in eigen hardware neemt Reinier de Graaf managed diensten af met garanties op beschikbaarheid. Uniek aan de oplossing is dat alle diensten op basis van pay per use worden afgenomen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Pamela Boumeester wordt toezichthouder Reiner de Graaf
Krul verlaat Reinier de Graaf Ziekenhuis
Reinier de Graaf verliest kort geding

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.