Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Mobiele huidkankerscreening met iPhone

Met de Handyscope, een draagbare digitale dermatoscoop, kunnen artsen microscopische foto’s van moedervlekken maken en opslaan. Handyscope is het eerste apparaat dat mobiele controle op huidkanker met de iPhone mogelijk maakt.
Mobiele huidkankerscreening met iPhone

Er is alleen een iPhone, het handyscope-apparaat en de bijbehorende applicatie voor nodig. De handyscope wordt aangesloten op de iPhone en direct op de huid van de patiënt geplaatst. Via een maximaal twintigvoudige vergroting van de foto’s in hoge resolutie zijn belangrijke details te zien, die een nauwkeurige diagnose mogelijk maken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Bijzonder Welkom lanceert gratis app voor iPhone
Gebruik iPhone bij onderzoek tremor Parkinson
McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.