Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Indigo in Brabant kiest voor het Medicore EPD

Ggz-instelling Indigo in Brabant kiest voor het Medicore EPD. Daarmee is Indigo in Brabant naar eigen zeggen klaar voor de toekomst.
Indigo in Brabant kiest voor het Medicore EPD
Foto: ANP - Lex van Lieshout

Medicore biedt Indigo in Brabant een unieke, geïntegreerde web-based oplossing om in een elektronisch cliëntendossier financieringsstromen parallel te ondersteunen, te weten eerstelijns psychologie, tweedelijns ggz (DBC), POH-GGZ, WMO en onvergoede zorg voor gemeentes en bedrijven. Daarnaast ook integratie met Routine Outcome Monitoring (ROM) en een elektronisch medicatie voorschrijfsysteem.

Indigo in Brabant

Indigo in Brabant is een GGZ-instelling die mensen helpt om meer grip op hun leven te krijgen en biedt generalistische zorg bestaande uit een GGZ-spreekuur, preventie en kortdurende behandelingen. (Zorgvisie ict)

Mark Dorresteijn van

Of registreer u om te kunnen reageren.