Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hans van der Molen vertrekt bij Riagg Amersfoort

Hans van der Molen vertrekt als bestuurder bij het Riagg Amersfoort & Omstreken. Reden voor het vertrek is een verschil van inzicht met de raad van toezicht. Wim Vonk neemt zijn taken ad-interim waar.
Hans van der Molen vertrekt bij Riagg Amersfoort

‘De ingrijpende bezuinigingen waarmee ook het Riagg al in 2012 te maken krijgt hebben geleid tot verschillen van inzicht en hebben onbedoeld geleid tot verstoring van de werkverhoudingen', laat het Riagg weten. ‘Om uitvoering van de maatregelen mogelijk te maken heeft de heer Van der Molen zijn opdracht terug gegeven aan de raad van toezicht.'
(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stock xchng )

Eén reactie

  • no-profile-image

    Peter de Wit

    Hans heeft zijn opdracht terug gegeven aan de RvT. En wat (voor handdruk) krijgt hij terug?
    Vooruit OR laat van je horen in deze zaak, informeer en publiceer als de heren het niet zelf doen.

Of registreer u om te kunnen reageren.