Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

155 medewerkers Ruwaard van Putten ontslagen

155 medewerkers van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse worden dit jaar ontslagen. Dat heeft het ziekenhuis donderdag laten weten. Komende week worden de betreffende medewerkers persoonlijk ingelicht.
155 medewerkers Ruwaard van Putten ontslagen

Vorige maand maakte het in opspraak geraakte ziekenhuis al bekend dat het "een fors deel'' van het personeel moest ontslaan. Reden hiervoor is de "zorgelijke'' financiële situatie waarin het ziekenhuis verkeert. In totaal werken er 1100 mensen bij het ziekenhuis. (ANP)

Eén reactie

  • Amiz Delft

    Bij een 'fusie' waren waarschijnlijk geen ontslagen gevallen? Ik vind het toch vreemd dat er ontslagen vallen, omdat de zorgvraag even groot blijft. Het is enigszins te vergelijken met communicerende vaten?

Of registreer u om te kunnen reageren.