Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aad Koster voorzitter toezicht Beweging 3.0

De raad van commissarissen en de raad van bestuur van Beweging 3.0 zijn zeer verheugd over de komst van Aad Koster als voorzitter van de raad van commissarissen. De medezeggenschapsraden van cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van Beweging 3.0 staan eveneens achter de benoeming.
koster.jpeg

Koster zet zich graag in voor de nieuwe koers van de zorgorganisatie:  ‘Beweging 3.0 is in regio Eemland een belangrijke organisatie van groot maatschappelijk belang. Zowel kwetsbare ouderen, als jonge mensen met dementie, mensen met het syndroom van Korsakov en mensen met niet aangeboren hersenletsel kunnen rekenen op de specialistische zorg en ondersteuning van Beweging 3.0. Het is mijn ambitie om vanuit mijn rol met alle betrokkenen Beweging 3.0 op een hoger plan te tillen, met als doel het bieden van duurzame en veilige zorg en om een goed werkgever te zijn.’

CV
Koster is op dit moment onder meer voorzitter bij branchevereniging Oval, lid van Raad van Toezicht van Zorgbalans en voorzitter bij Vereniging NL Zorgobligatie. Daarvoor werkte hij in diverse leidinggevende en bestuurlijke posities bij zorgorganisaties. Ook was Koster directeur van ActiZ in de periode 2006 tot 2015, de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.