Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Ab Klink in adviesraad Alares

Innovatie-adviesbureau Alares heeft een raad van advies ingesteld bestaande uit hoogleraar en oud-minister van Ab Klink, young professional Chrissie Brierley en duurzaam ondernemer Ruud Koornstra.
Ab Klink in adviesraad Alares

Alares adviseert en ondersteunt organisaties in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en bij de overheid. Dat wil het bureau met een nieuwe raad van advies op een vernieuwende manier blijven doen. Als partner en strategisch adviseur bij Booz & Company maakt Ab Klink zich al sterk voor vernieuwing in de zorgsector: “het is van groot belang de patiënt en diens gezondheid meer centraal te stellen bij de wijze van bekostigen en bij de organisatie van het zorgaanbod”. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley

Ab Klink naar adviesbureau Booz&Company

Ab Klink wordt hoogleraar Zorg, arbeid en politieke sturing

5 REACTIES

  1. Nog even gekeken naar zorgvisie van 31 mei 2011.
    Klink , ook nog belast met de zware hoogleraarschappelijke taak naar adviesburo Booz etc.
    Verkoopt dan al het advies de patient centraal te stellen.Is nu dit “”advies”” een goed geldopleverend verkooppraatje,of moet de diagnose “een beginnende vorm van Alzheimer”, gesteld worden??

  2. Lees alle reacties
  3. Artsen en verpleegsters en andere verzorgenden stelden altijd al patients gezondheid centraal . Nu komt Klink met het grandioze nieuwe idee om dezen MEER centraal te stellen. Dan wat of wie?? GELD,GELD,GELD??
    Voor wie is dit adviesburo bedoeld ? Voor de torenhoog zetelende managers met uitzicht op alle (financiele) zorgproblemen,waar ze dan ook het liefst overheen kijken, omdat de werkvloer te laag is ??Dit advies klotst als “oude wijn in nieuwe zakken “. Gefeliciteerd Klink, hoeveel handen aan de bedden gaan deze adviezen kosten??

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.