Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Administratie kost kwart tijd van zorgpersoneel

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Zorgpersoneel in de care besteedt gemiddeld 25 procent van de werktijd aan papierwerk. Zelf vinden medewerkers in de uitvoering 15 procent acceptabel. Dat blijkt uit een enquête van Berenschot onder 2200 medewerkers in de care.
Administratie_Fotolia_82838733_Subscription_450.jpg
Foto: Fotolia
Premium

Het onderzoek van Berenschot richt

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Ook Novire pleegt innovatie door het kernproces opnieuw vanuit de klant op te bouwen en die op praktische wijze te bundelen in een leer- en werkomgeving, die verbindend werkt met andere systemen (ECD) en of inzetbaar is als totaaloplossing.
   Als kenniscentrum haalt Novire veel dubbelingen weg, en laat administratie zoveel mogelijk wegvallen tegen methodisch werken.
   Het afnemen en de op maat inrichting van de flexibele leer- en werkomgeving neemt een enorme vlucht bij zowel zorg- welzijns- en onderwijsinstellingen (waaronder de ROC's).
   Studenten niveau 3 en 4 hebben in ieder geval geen enkele moeite met de ICT!

  2. Lees alle reacties

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.