Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Admiraal De Ruyterziekenhuis bezuinigt verder

Het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Zeeland gaat nog verder op kosten besparen. Dat staat op de website van de ziekenhuisgroep. Dit jaar werden tot nu toe minder patiënten opgenomen dan gepland en minder operaties uitgevoerd en de patiënten blijven langer dan gedacht.
Admiraal De Ruyterziekenhuis bezuinigt verder

Om de tegenvallende resultaten te verbeteren wil het ADRZ meer patiënten trekken. De raad van bestuur heeft hiervoor een aantal maatregelen afgesproken. Zo komen er extra spreekuur- en verrichtingensessies, eventueel op extra dagdelen. De operaties worden strakker verdeeld over locaties Goes en Vlissingen, waardoor er meer operaties per operatiekamer (OK) per dag kunnen plaatsvinden. Daarnaast moeten disciplines beter op elkaar aansluiten en moeten artsen nog meer gestandaardiseerd te werk gaan. ‘Er moeten kosten bespaard worden, maar er komen ook acties die voor patiënten positief moeten werken’, schrijft het ziekenhuis op haar site. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

ADRZ ziekenhuis verliest financier

ADRZ wil prijsplafond kwijt

IGZ positief over operatiekamers Admiraal de Ruyter

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.