Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ADRZ stelt twee nieuwe toezichthouders aan

Mark van Dorresteijn
Frank Verhagen en Hein Muller zijn per 13 december 2011 toegetreden tot de raad van toezicht van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis.
ADRZ stelt twee nieuwe toezichthouders aan

De toezichthouders die zijn afgetreden zijn mevrouw E.M.R. Heijers-Bakker en de heer M. Buis. Beiden maakten sinds 2004 deel uit van de raad van toezicht, eerst van de toenmalige Stichting Oosterscheldeziekenhuizen en daarna van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis.

Verhagen

Verhagen is directeur financiën van DELTA NV en heeft eerder diverse functies in financieel management bekleed. Hij was onder meer chief financial officer van de Health Science Divisie van Reed Elsevier.

Muller

Muller was als internist-hematoloog werkzaam in verschillende ziekenhuizen. Naast zijn klinische praktijkervaring heeft de heer Muller verschillende bestuurlijke functies bekleed in de zorg. Hij was onder meer bestuurslid van de Orde van Medisch Specialisten en van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.