Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Afas groeit verder binnen de zorgsector

Annelies Vermeulen
Afas heeft haar positie binnen de zorgmarkt in 2010 verder verstevigd. Vergeleken met 2009 nam de omzet in deze sector met 46 procent toe. In 2009 richtte Afas zich nog vooral op de ziekenhuismarkt. Het afgelopen jaar heeft de softwareleverancier haar dienstverlening uitgebreid naar verschillende subbranches binnen de zorgsector.
Afas groeit verder binnen de zorgsector

De sterke omzetgroei komt enerzijds voort uit de uitbreiding van Afas’ dienstverlening naar meerdere zorgbranches. Anderzijds is de groei het gevolg van het feit dat meer zorginstellingen naast HRM/Payroll ook kozen voor andere onderdelen binnen Afas Profit. Zo breidden enkele zorginstellingen hun Afas-pakket uit met software voor de financiële administratie, projecten en CRM. Eén volledig geïntegreerd en flexibel softwarepakket wordt ook in de zorg steeds vaker gezien als de meest geschikte oplossing, met name omdat de kosten beduidend lager zijn. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Afas maakt winst dankzij nieuwe klanten zorgsector

Accounting Plaza en AFAS gaan samenwerken in HR- en Payrolldienstverlening

AFAS ERP, De Heer en Ortec gaan samenwerken

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.