Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amphia implementeert CareCTRL van PinkRoccade

Mario Gibbels
Het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout implementeert CareCTRL voor haar bedrijfsvoering. De implementatie was eerder al gestart waardoor Amphia per 1 januari 2010 aan de slag kan.

Eerst met de modulen voor inkoop, goederenlogistiek, personeel en organisatie, financiën en control, daarna worden meer modulen toegevoegd, onder andere voor medische technologie, onroerend goed beheer en I&A.

CareCTRL is de nieuwe suite die door PinkRoccade en haar partners wordt ontwikkeld voor integrale bedrijfsvoering door gezondheidszorgorganisaties. Het is een standaardapplicatie die gebaseerd is op de software van SAP en haar partners.

“Met SAP halen we het hoogst denkbare niveau voor bedrijfsvoering in huis”, zegt Hans ter Brake van PinkRoccade. “CareCTRL omvat in potentie alle mogelijkheden die SAP en de wereldwijde partners van SAP voor hun klanten bieden. Deze maken wij geschikt voor de Nederlandse zorg en stoppen wij in één standaard product: CareCTRL.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.