Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amphia Ziekenhuis start met MSdagboek van Curavista

Annelies Vermeulen
Het Amphia Ziekenhuis, met locaties in Breda en Oosterhout, is gestart met het MSdagboek van Curavista. Het MSdagboek is gebouwd met de software Gezondheidsmeter.
Amphia Ziekenhuis start met MSdagboek van Curavista

In het MS-Dagboek online vullen patiënten thuis voor het polikliniekbezoek de mictieanamnese in. Tijdens het polikliniekbezoek bespeken de neuroloog, nurse practitioner MS en MS-verpleegkundige samen de recente gegevens.

Spider Award

Het project MSdagboek van Medisch Centrum Leeuwarden heeft vorig jaar de Spider Award gewonnen. Met behulp van MSdagboek kunnen MS-patiënten door middel van vragenlijsten zelf bijhouden hoe het met hen gaat. Op basis van de antwoorden worden automatisch grafiekjes gemaakt zodat zowel de patiënt als de verpleegkundige goed kan zien hoe het ervoor staat. Patiënten waarderen met name de mogelijkheid van eConsult. Verpleegkundigen vinden een belangrijk voordeel dat, als de patiënt op het spreekuur komt, zij in één oogopslag kunnen zien hoe het met de patiënt gaat. Dit levert zowel tijd- als kwaliteitswinst op. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

MSdagboek winnaar Spider Award

Groene Hart Ziekenhuis start met MSdagboek

ERP van PinkRoccade operationeel bij Amphia Ziekenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.