Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ariëtte van Reekum wordt bestuurslid GGz Breburg

Mark van Dorresteijn
Ariëtte van Reekum is per 1 mei 2011 benoemd tot lid van de raad van bestuur van GGz Breburg. Zij is de opvolgster van Jan Tromp, die op 31 maart de organisatie gaat verlaten.
Ariëtte van Reekum wordt bestuurslid GGz Breburg

Van Reekum werkt sinds 1993 bij ggz-instelling Altrecht. Zij vervulde daar verschillende functies. Op dit moment is zij psychiater-directeur van Altrecht Cura en plaatsvervangend A-opleider. Daarnaast vervult ze diverse nevenactiviteiten, onder andere als voorzitter van de bestuurscommissie psychotherapie van de NVvP, voorzitter van de Borderline Taskforce, voorzitter van de raad van toezicht KCP (Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen) en docent bij RINO en Lenteson.

GGz Breburg

GGz Breburg biedt hulp aan mensen van alle leeftijden met psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen. Jaarlijks wordt zorg geboden aan ruim 18.000 cliënten in de regio Midden- en West-Brabant. Ongeveer 2400 medewerkers en 200 vrijwilligers zetten zich hiervoor in. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.