Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Artsennet komt met integratie DOQpost

Mark van Dorresteijn
Artsennet start een pilot tot samenwerking met DOQpost. De dienst digitaliseert papieren post van farmaceuten en nascholingsbedrijven. Door de samenwerking is de post nu ook te benaderen vanuit Artsennet.
Artsennet komt met integratie DOQpost

Het voordeel van de integratie is dat artsen een digitaal gesorteerd overzicht hebben van al hun post. Artsennet gaat met DOQ een pilot aan op basis van een single sign-on. Dat betekent dat artsen die zijn ingelogd op Artsennet meteen doorkunnen naar DOQpost. Ook kunnen artsen hun inlogaccount van Artsennet gebruiken om op DOQpost in te loggen. De pilotsamenwerking met DOQpost past in de visie van Artsennet: het artsen mogelijk maken om snel en makkelijk voor hen relevante medische informatie te krijgen.

Bedrijven

Een aantal grote gerenommeerde farmaceutische bedrijven hebben hun medewerking toegezegd aan dit nieuwe product. Enkele van deze bedrijven zijn: Novartis, Boehringer Ingelheim, Bayer, Sanofi, GlaxoSmithKline en Servier. Deelnemende nascholingsorganisaties zijn: Travel DOC, Top Event, Scott Haldane Foundation, Stichting Kunst en Wetenschap Arte Medes (Feistritz), Leids Congres Bureau en Dutch Cochrane Centre. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.