Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bart V: ‘Gestraft voor hard werken’

Mark van Dorresteijn
Oud-directeur van Icare, Bart V, vindt dat hij gestraft dreigt te worden omdat hij met hard werken geld probeerde te verdienen in de zorg. Dat meldt Dagblad van het Noorden.
Bart V: ‘Gestraft voor hard werken’

V. zei dit gisteren tijdens de vijfde en tevens laatste dag van het proces in Assen. Vorige week donderdag 16 april hoorde de oud-topman zes jaar cel tegen hem geëist worden wegens miljoenenfraude.

‘Geen concreet bewijs’

“Het is klip en klaar dat er geen concreet bewijs tegen mij is”, stelt V. volgens het dagblad. “Het gaat alleen om suggesties en insinuaties. Natuurlijk, ik ben geen koorknaap. Maar nu lijkt het of ik gestraft word om de manier waarop ik omging met de knellende regels in de zorg. Ik heb mogelijkheden verkend en ik ben een stap verder gegaan dan waar anderen de streep zouden trekken.”

Maximale winst

V. zei dat hij graag veel geld verdiende en daar dag en nacht mee bezig was. Zijn handlanger Johan B., tegen wie dertig maanden is geëist, vond het logisch dat je als ondernemer probeert maximale winst te maken. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Ex-Icare-directeur voelt zich slachtoffer

Ex-topman Icare ontkent miljoenenfraude

Beslagleggingen in fraudezaak Icare

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.